Известие

Collapse
No announcement yet.

155 TI.Z и GTA.Z повече инфо?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Преди време говорих с един полицай (докато ми пишеше акт...) - пича се загледа по тогавашната ми 155 (червената) и за заприказвахме на тая тема. Та ми сподели, че преди време им били докарали карабинерска 155-ца, но другарите полицаи я върнали - знаете ли защо ???
    Щот никой от тях не можел да я удържи в пътя
    Разбрах само, че колата била със мотор V6 ... май ... щот катаджията явно не рабираше много-много от алфи
    Та ... шапка свалям на 'талянците за разработката на 155
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Много арни тия.... жалко че имам една подобна

155 2.5 V6
      Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
        Преди време говорих с един полицай (докато ми пишеше акт...) - пича се загледа по тогавашната ми 155 (червената) и за заприказвахме на тая тема. Та ми сподели, че преди време им били докарали карабинерска 155-ца, но другарите полицаи я върнали - знаете ли защо ???
        Щот никой от тях не можел да я удържи в пътя
        Разбрах само, че колата била със мотор V6 ... май ... щот катаджията явно не рабираше много-много от алфи
        Та ... шапка свалям на 'талянците за разработката на 155
        Може би има връзка с горния пост, но имам бегъл спомен от неотдавното минало (има-няма 10-15 год.), по TV новините сякаш обявиха, че на БГ магистралната полиция са дарили две алфи 155. Ясно само си спомням доволната физиономия на единия от полицаите, който се подхилкваше и казваше нещо от рода на: - "Сега вече няма кой да ни избяга по магистралата"
        Още един случай:
        Фирмата в която роботя по настоящем, през 1993 г. закупува чисто нов автомобил (от магазина) Алфа Ромео 155 1.8ТС за нуждите на тогавашния директор. Колата се кара от шофьора на фирмата (не лично от директора). Няколко год. по-късно, след приватизацията на фирмата, новите собственици изтеглят автомобила в София, за да се ползва от р-вото на холдинга (новия собственик на фирмата). Не след дълго, колата пак се връща в нашата фирма, като причината за това е:
        - "...никой, по дяволите, не може да й свикне на тази кола и да я вкара нормално в пътя. Карайте си я вие!"
        Интересен случай, малко фолклорно звучи, но е факт!
        AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
        Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Working...
        X